четвер, 17 грудня 2015 р.

Воєнкомат крутить нам голову? Даремно, шини вже готові!

На адресу Центру військово-патріотичного виховання Самооборони "Галичина" надійшла
довгоочікувана відповідь з Львівського віськомату про навчальну зброю. Ось його текст.
"Відповідно до Вашого звернення повідомляю, у Львівському обласному військовому комісаріаті не передбачена стаття кошторису на закупівлю навчальної стрілецької зброї для навчальних закладів області.
Пропоную:
- викладачам «Захист Вітчизни» (керівникам навчальних закладів) звернутися через районі (міські) відділи освіти в міністерство освіти для отримання навчальної зброї;
- відповідно до Указу Президента України «Питання шефства над Збройними Силами України» від 27.09.2010 року 918/2010 звертатися у військові частини по місцю дислокації для кращого вивчення предмета «Захист Вітчизни».
ТВО військового комісара Львівського обласного військового комісаріату
полковник В.В.СКИДАНЕНКО"
Хто очікував на позитивне вирішення? Я відразу сказав, що у військоматі спригнуть з теми! Через кілька днів один мій товариш окрім іншого говорив з міністром оборони України Полтораком і про цю проблему з відсутністю макетів АК в школах і т.п. Міністр сказав, що зброї повно, чому її не передають у школи? Цього ж дня відпочиваючий воєнком Садовський, коли взнав про негативну відповідь, сказав моєму товаришу: "ЯКИЙ ДУРЕНЬ ГОТУВАВ ВІДПОВІДЬ?" Ну, з листа виходить, що дурень полковник, його зам. Воєнком виходить з відпуску і хоче зустрітись з представниками Самооборони, щоб все вирішити ЦИВІЛІЗОВАНО. Бо шини ми вже наготували!
Отже зброя в школах БУДЕ по при всі кгбешні традиції виховувати патріотів України на палках та пальцях. Слава Україні! 

Немає коментарів:

Дописати коментар