вівторок, 27 березня 2018 р.

Інформаційна війна Росії проти України. Кібербезпека українця

Експерти Центру військово-патріотичного виховання Самооборони "Галичина" отримали своєрідне замовлення написати методику заняття або лекцію на тему кібербезпеки. Ми розширили цю тему так, щоб вона була цікава у першу чергу молоді. І до роботи долучились учні. Дякую В.Нефедову учню 10 класу за фахові тексти та експертне редагування! 
14 березня 2018 р. на сайтах українських ЗМІ з’явилась інформація про те, що на сайті Українського гідрометцентру кіберзлочинці незаконно розмістили JavaScript-майнер – спеціальну програмку-код, яку помітили на початку HTML-коду сайту Українського гідрометцентру. Майнер був вшитий у код для того, щоб використовувати потужності комп’ютерів відвідувачів сайту для добування криптовалюти. Спеціалісти сайту змогли ліквідувати злочинне втручання хакерів лише через чотири години. Це незначний випадок у глобальній та підступній злочинній діяльності не лише окремих груп хакерів по всьому світу, але й цілих держав у новій військовій сфері ХХІ століття – сфері інформаційних воєн. Отже зосередимо увагу на основних аспектах ведення інформаційної війни проти української держави та українських громадян.
Інформаційна війна проти України.
Нагадаємо, що дії Російської Федерації (РФ) офіційно визнані військовою агресією проти України, а управління заходами для стримування та відсічі агресору перейшло у 2018 р. від Генерального штабу антитерористичної операції (АТО) до Об’єднаного оперативного штабу Збройних сил України. Головною метою РФ у гібридній війні проти України є послаблення та розхитування внутрішньополітичної ситуації нашої держави, зміна її проєвропейського курсу, повернення України під контроль РФ. Передумовами початку гібридної війни РФ проти Україні є:
Повний текст тут

1 коментар:

  1. кредитна компанія, яка надає мені кредит у розмірі 5 000 000,00 доларів Коли інші кредитні інвестори нехтують моєю пропозицією, але містер Бенджамін Лі надає мені позику на успіх. Вони безпосередньо беруть участь у фінансуванні позики та проекті з точки зору інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Контакт по електронній пошті :::: Також lfdsloans@outlook.com або Напишіть номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити