понеділок, 25 квітня 2016 р.

Новий проект Центру "Галичина" - макети зброї українського виробництва

Масогабаритний макет АКМС та дерев'яний Форт-221
На Всеукраїнському семінарі військово-патріотичних клубів та фахівців з патріотичного виховання «Кузня захисників України», що проходив з 22 по 24 квітня 2016 року за підтримки Міністерства молоді та спорту у співпраці з управлінням молоді та спорту Київської облдержадміністрації та Військово-спортивний клубом «Каскад», ми представили новий проект Самооборони - деревяні макети штурмової гвинтівки Форт-221. Він повинен замінити макети АК-47 у школах, які вирішили працювати за сучасними методиками та з сучасною зброєю. Нагадуємо, що новими штурмовими гвинтівками українського виробництва Форт-221 вже озброєні  1-а бригада швидкого реагування Нацгвардії, деякі інші підрозділи, а також підрозділи ССО (Сил спеціальних операцій) ЗСУ.

3 коментарі:

  1. хлопці, а видиво "а я не москаль" було ваше? Ящо так - дайте будь-ласка посилання ;) про всяк випадок, мої враження про семінар ;) http://www.spas.rivne.ua/news/patriotiv-ukrayiny-rosijskoyu/

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, то не наше відео. Багато в чому ти правий, особливо щодо мови. Я також позитивно оцінюю семінар. Це той випадок, коли перший млинець не був зіпсованим!

      Видалити
  2. Зрозумів, видиво не ваше ;) переплутав ;)

    ВідповістиВидалити