суботу, 7 грудня 2019 р.

Зі святом Збройних сил України! Вітаємо змаганнями - Кубком Львова з тактико-вогневих вправ



З нагоди Дня Збройних сил України у Львові відбулись унікальні змагання з допризовної підготовки! Захід відбувся абсолютно на громадській ініціативі ветеранів, політиків та вчителів Львова та області. Проект, ідею якого у 2018 році розробив керівник Центру Самооборони "Галичина" Сергій Хараху, а детально опрацювали Arnaut Vadym та Yevhen Semonov. Завдання, які поставили перед собою організатори та успішно їх виконали: 1) популяризація професії військового серед осіб допризовного віку, які навчаються у системі середньої освіти за новою програмою предмету Захист Вітчизни;2) формування у молоді культури зброї та мотивації служби у ЗСУ;3) навчання та вдосконалення навичок з безпечного володіння стрілецькою зброєю та навичок тактичного пересування у міській забудові;4) навчання та покращення в майстерності стрільців в стрільбі із стрілецької зброї; 5) формування усвідомлення про важливість командних форм роботи на прикладі виконання окремих залікових вправ.
Окрім
самих змагань всіх присутніх чекали екскурсія та огляд бронетехніки у 80-й ДШБ, інструктах та майстер-клас з способів ведення стрільби з місця та в русі за стандартами НАТО. Після змагань учасники вирушили на нагородження до новоствореного Будинку воїна у центрі міста, де всіх привітали зі святом ветерани-десантники війни з росієюОлег Височанський - виконувач директора Будинку воїна, Віталій Свінціцький та Діма Чепурний. У Будинку воїна присутні переглянули спеціально створений мотиваційний відеоролік до Дня ЗСУhttps://www.youtube.com/watch?v=PATzHGZ7Ox0.
Статистика: учнів-учасників 42, команд - 10 (8 міських, 2 - область І місце - команда ліцею №93 м. Львова, ІІ місце - команда з с. Воля Задеревацька (Стрийський район), ІІІ місце- Лінгвістична гімназія, IV-е місце - команда Офіційна сторінка Класичної гімназії при ЛНУ ім. І. Франка, меценати - Валерій Веремчук, Віталій Свінціцький. Залучені організації Народна Самооборона Львівщини, Гайдамацька Січ,Українська Тактика, Ветерани АТО за реальні зміни, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, Будинок воїна. Голова оргкомітету - Сергій Хараху, головний суддя - Arnaut Vadym.
Дякуємо і учасникам, і їх керівникам, і суддям, і меценатам! Слава Україні! З Днем ЗСУ!

Немає коментарів:

Дописати коментар