пʼятницю, 8 жовтня 2021 р.

Ворог б'є у незахищені зони української держави!

  Ворог б'є у слабкі місця - я це побачив з ситуації з "закриттям" шкіл та переходом на дистанційну освіту. Запровадження 80% бар'єру для продовження звичайного режиму роботи шкіл викликало не тільки широку дискусію, але й несприйняття багатьох вчителів цієї вимоги. Ба більше, окремі освітянські авторитети та громадські організації почали писати в ЗМІ та розміщувати інформацію у соцмережах таким чином, що я це відверто називаю інформаційними диверсіями. Отож давайте розглянемо мої аргументи.
  Спочатку глобальні тенденції. Які країни та регіони найбільш забезпечені вакцинами та мають високу ступінь вакцинації населення? Це країни ОАЄ, Великобританія та Японія. Далі гарні показники у Ізраїлю та Німеччини. А ми обігнали, наприклад, острівну маленьку країну Вануату! І це також добре! От питання ЧОМУ?
  Я, як автор концепції системи знань про Національну безпеку, яка має бути вивчена українськими громадянами ще у старших класах школи, хочу навести ПЕРШИЙ аргумент. Чи головна загроза української державності - північна країна-ворог має реальні можливості відкритого нападу на Україну та повної перемоги над українською армію та її військовою міццю. 7 років війни показує, що агресор зазнає серйозних втрат як у військовому так і економічному плані. Саме тому він ЗМУШЕНИЙ ДІЯТИ ГІБРИДНО! А що передбачає гібридна війна? Учні 10-х класів повинні знати з основ Національної безпеки таке: перша загроза нашій країні - це росія, друга - це міжнародний тероризм, третя - економічна криза, четверта - корупція. І ось за правилами гібридної війни росія, не маючи успіху на фронті, починає використовувати інші загрози, розпрацьовувати їх, підживлюючи як з допомогою грошей, так і з допомогою військового компоненту (зброя, найманці, приватні військові компанії, диверсії, хакерські атаки та ін.). Міжнародний тероризм - фінансування бойовиків та найманців, які вбивають наших громадян та руйнують окуповані території. Корупція - через контрольовані політичні сили типу ОПЗЖ та праворадикалів (які можуть про це і не знати) вливають сюди кошти, на які ці групи стають депутатами, купляють депутатів. Отож мій другий аргумент - корупція, яку підтримує ворог як ефективний інструмент у гібридній війні. Найбільше корупційних схем було у торгівлі росії з нашою країною енергоресурсами. Всі знають про фірми-прокладки, наприклад, у сфері торгівлі газом, нафтою та вугіллям, які збагатіли українських ділків таких як Медведчук (ОПЗЖ), Іванющенко (ОПЗЖ), Курченко-Янукович (партія Регіонів), Фірташ (партія Регіонів), Ахмєтов та ін.
  Але найбільш показовим є корупція у сфері Збройних Сил України та нашого віськово-промислового комплексу. Підприємства концерну "Укроборонпром" в 2015-2019 роках через іноземні "фірми-прокладки" закуповували продукцію військового призначення у Росії, вартість якої була завищена в 2-3 рази. Про це пише Liga.net з посиланням на матеріали досудового розслідування Головного слідчого управління СБУ. А 15.10.2019 за результатами опрацювання здобутих у встановленому законом порядку відомостей зареєстровано кримінальне провадження за фактом розкрадання колишніми високопосадовцями спільно з службовими особами підприємств оборонного комплексу бюджетних коштів при виконанні Державного оборонного замовлення з виготовлення 152-мм боєприпасів для артилерійської системи «Гіацинт».
  Окрім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за фактом незаконного використання бюджетних коштів при виготовлені 82-міліметрового міномету «Верба» та розпочали досудове розслідування за фактом закупівлі бронемашин «Oncilla» польської компанії «Mista» за «завищеними цінами».
  Це кілька десятків мільйонів доларів США! Мене найбільш вразила справа з артилерійським заводом. 22 жовтня 2020 р. СБУ затримала в аеропорту «Бориспіль» ексзаступника міністра економіки Юрія Бровченка часів Порошенка. Як повідомили у відомстві, слідчі встановили, що посадовець Мінекономрозвитку, а також чиновники ДП «Український центр «Безпека» та компанії «Артем» діяли всупереч інтересам України на користь закордонної компанії, уклавши «завідомо збитковий контракт» на виготовлення і постачання лінії з виробництва артилерійських снарядів на понад 16,5 мільйона доларів.​
  А було все так. У серпні 2015 року громадянин США отримав завдання від російських спецслужб щодо отримання відомостей про плани постачання зброї і боєприпасів до Збройних сил України. Він прибув із Росії в Україну, щоб встановити контакти зі співробітниками Мінекономіки і держпідприємств, які задіяні у виконанні державного оборонного замовлення. Американець швидко налагодив необхідні контакти і отримав інформацію про плани української сторони налагодити серійне виробництво снарядів 152−155 мм.
  У 2017 році громадянин США, який виявився представником американської компанії Gray Fox Logistics, заступник міністра економіки Юрій Бровченко (на той момент) і директор держпідприємства «Безпека» Владислав Глазунов підписали контракт на виготовлення і постачання лінії з виробництва артилерійських снарядів на загальну суму понад 16,5 мільйона доларів. Половина коштів була перерахована на офшорні рахунки... І ЗНИКЛА!
   Досудове розслідування веде Національне антикорупційне бюро України. СБУ також вбачає у справі російський слід. Там стверджують, що громадянин США прибув з Росії і наполегливо пропонував свої послуги представникам «оборонки». Перш за все, щоб зірвати виробництво. Але і сама СБУ в цій справі зіграла не останню роль. «Унаслідок незаконної оборудки авансовий платіж у розмірі більш ніж 8,2 мільйона американських доларів був переведений на рахунки фіктивних офшорних підприємств та привласнений учасниками схеми. Натомість іноземна компанія обладнання в Україну не постачала. Дії зловмисників поставили під загрозу забезпечення Збройних сил боєприпасами під час протидії російській агресії», – зазначають в СБУ.
  Це факти масштабної корупції у сфері, яка напряму пов'язана з безпекою держави. І я підхожу до третього аргументу.
  Як Україна зупинила плани Кремля, зруйнувала їх та починає зростати у своїх спроможностях відстояти свій суверенітет та Незалежність? Це зробили МИ З ВАМИ! Кремль не розраховував, що суспільство повстане ні у 2004, ні у 2013 році на Майданах. Ворог не міг собі уявити, що тисячі добровольців з мисливськими рушницями у 2014 році почнуть знищувати бойовиків та найманців, і що треба буде увести регулярну армію, щоб вибити наших Героїв з Савур-могили, Іловайська та Дебальцево. Я не кажу про кіборгів у Донецькому та Луганському аеропортах. І тому всі українці як найбільший ресурс держави та її дійсних та майбутніх перемог є МІШЕННЮ ворога. 14 тисяч вбили під час війни... Але зараз є нагода вдарити з допомогою пандемії! Спочатку намагались нам пропхати через кума Путіна їх вакцину Спутнік Ві. Але Верховна Рада своїм рішенням заборонила її застосовувати. Тоді Кремль привіз цю псевдовакцину на окуповані території, де смертність вища у 4 рази від показників на вільній від ворога українській землі. А що робити тоді, якщо Україна обрала якісні вакцини та вирішила зупинити пандемію за алгоритмами ВООЗу та за прикладом цивілізованих країн? Треба вплинути через ЗМІ, церкву та агентів впливу в соцмережах на мізки українців. І ворог досяг успіху! Подивіться на карти зі свіжими даними про вакцинацію різних країн. Вони більш ніж красномовні! А тепер дані з рівня вакцинації на початок жовтня я хочу порівняти з рівнем якості освіти. Міжнародне дослідження PISA (2018) показало, що ми є на 39 міcці серед 80 країн світу. Це середнє значення. Кращі країни світу корелюються у своїх високих показниках з рівня освіти з рівнем вакцинації. А от ми за рівнем освіти значно вище ніж за рівнем вакцинації. Бо якщо по рівню освіти ми поруч з Туреччиною, то за рівнем вакцинації - біля Ботсвани, Руанди та Вануату наприкінці списку (155 місце), тоді як Туреччина - на 63 місці.
   І от цей третій аргумент торкається здоров'я української нації. В українському Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій вважають, що Росія використовує пандемію на Донбасі для того, щоб максимально ускладнити переміщення людей через лінію розмежування. Так, якщо в 2019 році було зафіксовано 16 з половиною мільйонів перетинів усіх КПВВ, то в 2020-му – лише три з половиною. Аякже, чим менше ці нещасні люди їздять до України і менше бачать позитивні зміни, тим спокійніше окупанту хазяйнувати на цій території. І саме через потужну пропаганду ворога українці з вищим рівнем освіти у державі не розуміють необхідності вакцинації у подолання наслідків пандемії та плентаються внизу таблиці.
  Так чому ворогу вигідно, щоб ми так погано були вакциновані? Все справа у гібридній війні, звісно. Чи знаєте ви, скільки витрачає держава на одного хворого на Ковід, який задихається у реанімації? Щоб він одужав це близько 45 тисяч гривень. Вже держава витратила на пандемію більше 30 мільярдів гривень! Тому, щоб загнати Україну у економічну кризу треба щоб ми більше хворіли. А коли вакцинована людина підчепила вірус і хворіє два-три тижні вдома, лікування для родини і держави в цілому буде в рази менше! Ось для чого потрібна ОСВІЧЕНА нація - щоб просто розумітись на цифрах. 
  І тепер про рівень освіти. Як його знизити? Відповідь очевидна - карантинами та дистанційкою! Бінго! Через забобонність вчителів українські школи таки перейдуть на дистанційну форму освіти і наші учні втратять на освіті та знаннях. А тому, не будуть тими, хто може ефективно себе реалізувати у майбутньому.
  І останній аргумент. Україна через санкційну політику Європи відірвалась від країни-ворога і економічно і політично. Однак нас тримають міцно ще ментальні зв'язки. А Кремль намагається всіма можливими способами повернути нас під свій протекторат. І як це зробити? Позбавити нас преференцій, які надала нам об'єднана Європа - програм секторальної підтримки, кредитування, безвізового режиму. І ось вам спосіб! Треба довести, що Україна інституційно слабка та ненадійна країна. І тут знову на допомогу приходить пандемія. Ок, громадяни не вакцинуються, росія і Білорусь випереджає нас у цьому. А тепер посприяємо, щоб система охорони здоров'я України, яка і так є корумпованою, втратила своє реноме на європейській арені. Треба залучити лікарів до афер з сертифікатами! Лікарі оформлюють фіктивні сертифікати про вакцинацію через посередників для тисяч недобросовісних українців, які толерують корупцію та є малоосвіченими людьми. І серед них - вчителі! Тепер через цей скандал європейська система боротьби з пандемією відносить нас до ненадійної зони і може увести карантинні обмеження, скасував і безвіз у т.ч.
   І свіжа атака росії - поширення у ЗМІ брехні про вакцини та нібито ускладнення від них. Невідомі розіслали у ЗМІ фальшиве звернення від імені Львівського медуніверситету з вимогою скасувати «примусову вакцинацію окремих категорій населення» через серйозні побічні ефекти від препарату Moderna. В університеті категорично заперечили причетність до такого звернення і звернулись у поліцію та СБУ. Це сталось у середу, 6 жовтня, коли на редакційну електронну пошту, наприклад, ZAXID.NET надійшов лист від імені Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького і за підписом ректора медуніверситету академіка Бориса Зіменковського. У листі йдеться, що фахівці університету нібито провели власні дослідження американської вакцини Moderna, яку серед інших використовують для щеплення від Covid-19, та виявили «серйозні побічні дії та відхилення у стані здоров'я громадян України аж до летальних випадків».
При цьому, в листі не вказується, в кого і які саме побічні ефекти були виявлені після вакцинації, натомість стверджується, що з результатами своїх досліджень неодноразово звертались до МОЗ та особисто до міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка й вимагали «зупинити примусову вакцинацію окремих категорій громадян», а також додатково простежити за людьми, які ймовірно щепились Moderna впродовж останніх півроку. У додатку до листа поданий список 40 осіб, які нібито вакцинувались Moderna, де вказані їхні особисті дані, місце проживання та дата вакцинації.
  Сам лист містить логотип університету, але не має ані печатки вишу, ані особистого підпису ректора, який вказаний автором звернення. Лист надісланий з адреси (info.izn.ua@gmail.com), що не належить медуніверситету, а деякі граматичні помилки у тексті можуть свідчити про переклад з російської мови. Джерелом статистики смертності від коронавірусу вказане не МОЗ, а російськомовна версія українського ділового сайту «Минфин».
  Ректор львівського медуніверситету Борис Зіменковський, який дізнався про існування такого звернення від ZAXID.NET, запевнив, що воно не має нічого спільного з реальністю – у медуніверситеті не проводили ніяких досліджень Moderna чи інших вакцин від Covid-19 і не розсилали жодних звернень у медіа чи МОЗ. Невдовзі медуніверситет відреагував також офіційною заявою. «Офіційно заявляємо – жодних досліджень щодо Moderna чи інших офіційно зареєстрованих вакцин проти Covid-19 наукові підрозділи університету не проводили, оскільки це не передбачено науково-дослідницькими планами нашого закладу. Відтак жодних «навколонаукових» висновків ніхто не робив та звернень в Міністерство охорони здоров`я не подавав. Вважаємо поширення такого листа намаганням дискредитувати наш Університет, як осередок серйозних наукових розробок та досліджень, а також черговою провокацією, метою якої є збурити громаду та продовжувати розпалювати антивакцинаторські настрої», – йдеться в офіційній заяві на сайті Львівського медичного університету.
Насамкінець хочу розповісти про завідувачку кафедри наукової установи у Львові - Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Валентину Матящук. Ця русофілка розміщує у своєму профілі на ФБ купу брехні про шкідливість вакцин та вакцинації як факту. І ця пенсіонерка часів срср ДОСІ навчає ВСІХ вчителів львівської області! У вас є ЗАПИТАННЯ чому найгірша ситуація з вакцинацією у львівських школах серед інших областей України? У мене немає! Ось тут її пости з проросійських та інших сайтів (дивіться у вересні місяці та раніше) Антивакцинаторка Матящук 



Немає коментарів:

Дописати коментар